Sunday, February 15, 2009

Over de risico's van Laser Ontharing

Laser Ontharing is over het algemeen een veilige procedure. De risico's zijn gelukkig zeldzaam, maar iedereen die overweegt laser Ontharing moet weten wat die risico's zijn. Weten wat te zoeken in een laser Ontharing kliniek kan het verschil maken tussen een rampzalige ervaring en een prettige een.

Effecten
Laser Ontharing kan ongetwijfeld een leven veranderen ervaring voor sommige mensen. Vrouwen die medische condities die leiden tot ongewenste haargroei zijn een goed voorbeeld. Laser Ontharing kan tot een jaar of zelfs langer van hairlessness en voor velen is het de moeite waard de hoge prijs.

Bevat
Het licht in lasers is ontworpen om te erkennen dat het pigment in de haren. Zeer licht onthuid mensen met donkere haren zullen reageren het best op laser Ontharing. Lasers kan worden ingesteld op verschillende instellingen, de bepaling van de hoeveelheid energie gebruikt om te zappen het haar. Een professioneel dat is grondig getraind zullen weten op basis van uw huid en haren soort instelling die moet worden gebruikt.

De feiten
Laser Ontharing is gevaarlijker voor donkere onthuid mensen. Helaas zijn er geen normen voor laser Ontharing kantoren worden in licentie gegeven voor het uitvoeren van laser Ontharing. Hierdoor weten de vaardigheid niveau van de technicus die het uitvoeren van de laser Ontharing is erg belangrijk. Brandwonden zijn de meest voorkomende risico's van laser Ontharing, en hoewel ze meestal mild, er zijn gevallen van ernstige brandwonden. Pitting en Scaring van de huid zijn ook risico's in verband met laser Ontharing. Verlichting en verdonkering van de huid zijn ook mogelijk.

Misvattingen
Winkelen in voor de laagste prijzen voor laser Ontharing is niet altijd het beste plan. Je krijgt wat je betaald voor zeker geldt voor laser Ontharing. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, laser Ontharing is niet altijd blijvend. Elke echte professional zal dit bevestigen. Nieuwe haren follikels kunnen ontwikkelen op elk gewenst moment, waardoor het onmogelijk voor een Ontharing methode om echt blijvend. Met alle veiliger en veel goedkoper alternatief voor laser Ontharing, het feit dat het niet permanent zou moeten worden overwogen. Het is ook van mening dat African American mensen kunnen niet profiteren van laser Ontharing. Hoewel het risicovollere, lasers zijn ontwikkeld die meestal veilig voor zwarte huid.

Type
Er zijn verschillende soorten lasers beschikbaar voor laser Ontharing. YAG is speciaal ontworpen voor gelooide of donkere huid. Ruby is voor de lichtste huid, terwijl Alexandrite diode en zijn zowel voor de lichte huid. Iedereen die vragen over laser hair verwijdering moet bevestigen dat de juiste laser voor hun huidtype wordt gebruikt. Gebruik van een goede laser door een gekwalificeerde technicus zal leiden tot een sterke vermindering van de risico's voor de persoon overweegt laser Ontharing.

No comments:

Post a Comment