Tuesday, April 28, 2009

routebeschrijving laser Ontharing (Laser Ontharing )

Dus je was het denken over water die scheerapparaten en wassende benoemingen en kiest voor iets meer permanent? Hoewel het niet gelukt is met iedereen en kan enkele behandelingen kan een effectieve manier van het verwijderen van haren permanent voor velen. Mannen en vrouwen zijn, zowel om deze procedure gedaan. Er zijn enkele dingen die je moet doen vóór de tijd om uw laser Ontharing benoeming een betere ervaring.

U wilt zoeken een ervaren professionele Ontharing tech aan een afspraak met. Dit is uiterst belangrijk, want hoe meer ervaring hoe soepeler de rit. Een minder ervaring tech kunnen klad na reparatie. Het litteken kan en moet veel meer pijnlijk dan dient te worden. Sommige artsen zelfs deze dienst, maar dat betekent niet dat ze worden ervaren. In geval van twijfel het advies inwinnen van uw dermatoloog en vragen rond. Woord van de mond kan het beste advies. Als de kosten is een kwestie van tijd voor vragen. Dit kan variëren van $ 100 tot $ 500 en zelfs meer.

Laser Ontharing niet goed op donkere huid. Dus je moet stoppen alle looien, nep of echte voorafgaande aan uw afspraak. Als u tan en dit kan tot een jaar. Als uw huid is donker kan dat leiden tot brandwonden en blotching zo slecht dat hij zal laten blijvende littekens.

Het is niet verstandig om laser Ontharing op elk gebied, dat onlangs is geplukt of waxed. Het is best dat als je hebt nagedacht over deze laser Ontharing te stoppen met alle methoden van Ontharing andere dan scheren. U dient deze procedure niet hebben gedaan om een gebied dat is waxed of geplukt in de afgelopen 3 maanden.

Wanneer is het tijd voor uw afspraak moet u ervoor zorgen dat het gebied wordt geschoren. Ook al is het gezicht. Het licht op de laser pikt het haar onder de huid. Het werkt het beste op lichte huid met donker haar.

Geen schema alle andere afspraken, foto's of uitstapjes voor de komende paar dagen na uw procedure. Als de laser zal worden gebruikt op het eerste gezicht zult u alle gezwollen en gepofte. Als je haar is donker kan lijken deze gruwelijke blackheads, die zijn echt ontplofte haren follikels. Make-up kan worden toegepast daarna als het een natuurlijke minerale make-up.

Als je met een gebied als de bikini lijn gedaan worden bereid te zijn een zeer onaangename lift naar huis als u slijtage broek naar de afspraak. Draag een losse rok en breng een blad langs. Kan er een noodzaak om te zitten naakt op de weg naar huis en het blad komt handig, maar wellicht niet nodig.

Voorafgaand aan uw afspraak praten over wat er zal gebeuren en wat te verwachten. Vraag wat je moet doen om te worden opgesteld. Sommige plaatsen anders kan zijn, maar het is voor hen te vragen je te scheren de dag van de behandeling. Vraag hen over te nemen iets voor pijn. Sommige mensen nemen ibuprofen 15 minuten voordat de sessie begint. Als u een lage tolerantie voor pijn u misschien zoeken naar een plek die gebruikt numbing crème voor laser Ontharing.